Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Kirjaudu sisään

 
 

Maksutavat

 
Checkout (luottokorteilla)

Uutiset

Uusi SPORTident tapahtumanjärjestäjän opas urheilutapahtumien järjestäjille

SPORTident kokosi urheilutapahtuman ajanottoon liittyvät asiat yhteen ja julkaisi uuden oppaan SI-laitteiston käyttämisestä. Englanninkielisen oppaan löydät osoitteesta https://www.sportident.com/documents/organiser-guide/organiser-guide-1.pdf


SPORTident joulukalenterista voit voittaa 500 eur arvosta SI-tuotteita!

Joulukanlenterin löydät osoitteessa https://www.sportident.com/wintertime

 

winterspecial_17_width_banner4

 

SI-11 kilpailijakortti poistuu valikoimasta

SI-11 kilpailijakortti poistuu valikoimasta.  SIAC -kilpailijakortti tarjoaa saman ominaisuuden, eli käyttäjä saa leimauksesta vahvistuksen sekä valo- että äänimerkillä.


Verkkokaupan turvallisuusilmoitukset

 

Sportident-verkkokaupan käyttämä alusta toimii http-yhteydellä. Monet selaimet aloittivat 2017 alusta varoittamaan http-yhteyden käytön turvattomuudesta ja suosittavat vain https-yhteyden käyttämistä. Sportident-verkkokauppa ei kuitenkaan käsittele luottokorttitietoja eikä maksuja ja kaupan käyttö on turvallista ilmoituksista huolimatta. Maksuvaiheessa asiakas siirtyy https-yhdellä toimivaan Checkout-palveluun. Sportident-verkkokauppaan voi halutessaan kirjautua käyttäjäksi ja siten jättää osoitetietonsa meille talteen tulevia tilauksia varten, mutta sen salaisempaa tietoa emme käsittele http-yhteyden varassa.

 

Sveitsin suunnistusliitto valitsi SPORTident Active Card SIACin

Sveitsin suunnistusliitto teki juuri päätöksen käyttää kaikissa vuoden 2017 suunnistus-, hiihtosuunnistus- ja pyöräsuunnistuskisoissa SPORTidentin AIR+-leimausjärjestelmää. Se merkitsee että SIAC Active Card -kilpailijakortin käyttäjät leimaavat rastin täydessä vauhdissa leimasinta koskettamatta ja leimausvuoroa odottamatta. Kisoihin voi osallistua myös kaikilla vanhemmilla SPORTident-korteilla ilman etäleimausominaisuutta. Päätös on uutisoitu tässä linkissä.

 AIR+ ilmaleimaus

 

SPORTident 20 vuotta!

20 toimintavuoden kunniaksi SPORTident tarjoaa 20% alennuksen SIAC ja ComCard leimauskorteista! 8.-14.10.2016 jätetyt tilaukset näistä tuotteista myydään 20% alennuksella. Tee tilauksesi nyt! Alennushinnat näkyvissä verkkokaupan tuotesivuilla kampanjan ajan.

22.5.2016

Maastopyöräilyn enduro-sarja käynnistyi tänään Messilässä. Ajanotto järjestyi SPORTidentin Air+ leimauksella ja SIAC korteilla. Ohjelmistona kotimainen eResults Pro. Www.mtb-enduro.fi/messila

 

SPORTident-rastit Espoossa

13.3.2016

Tänään juostiin Laaksolahdessa  aurinkoiset korttelirastit SPORTidentin AIR+ leimauksella. Tuloslistaan päätyi 205 suunnistajaa, kaikki käyttivät SIAC Active Card kilpailijakortteja. Käyttäjät kiitttelivät leimauksen helppoutta ja vauhdikkuutta, monet kaipasivat kuuluvampaa merkkiääntä onnistuneesta laimauksesta. Kun paikalla oli paljon suunnistajia eikä kaikkia ehditty neuvoa, muutamilta jäi alussa CHECK -leima tekemättä, silloin kortti ei leimaa. Joku oli varmaan juossut radalla ollessaan niin läheltä maalia, että maali tuli leimatuksi hänen huomaamattaaan ja etäleimaus loppui siihen. Hyvää käyttökokemusta ja oppia uusiin tapahtumiin. Käytössä ollut laitteisto, 20 rastileimaisnta, lähtö- ja maalileimat sekä kortinlukija maksaa 2680 eur, + SIAC kilpailijakortit 69 e/kpl.

 

5.3.2016:

13.3. ja 27.3.2016 SPORTident tarjoaa maksuttoman mahdollisuuden kokeilla etäleimaavaa Sportident Active Card SIAC kilpailijakorttia sprinttityyppisessä Talvikorttelit-tapahtumassa Espoon Laaksolahdessa ja Olarissa, http://www.espoonakilles.fi/kor.html. Leimaus tapahtuu lippua koskettamalla kuten ennenkin ja lipun sisään kiinnitetty leimasin toimii 50 cm etäisyydelle. Tulokset luetaan tutulla EResults Lite -ohjelmalla, joka tukee SPORTidentia.

SPORTident AIR+ etäleimausta käytetään tulevana kesänä kansainvälisissä sprinttikisoissa, kuten WMOCissa EYOCissa. SPORTident leimasimet leimaavat sekä  perinteisiä kosketusleimoja että etäleimoja samanaikaisesti. Kilpailuissa on mahdollista käyttää molempia korttityyppejä. Tuolloin etäleimaavalla Active card SIAC -tikulla saa selkeän edun, kun leimaus tapahtuu 50 cm etäisyydellä täydessä vauhdissa. Lisäksi etäleimaus poistaa ruuhkat leimasimella, sillä samanaikaisia leimauksia voi olla rajattomasti. Keski- ja pitkän matkan kisoissa etäleimaus ei ole käytössä. SIAC-kortti toimii tällöin myös tavanomaisena leimauskorttina.

13.3. Ja 27.3. Talvikortteleilla SPORTident kilpailijakortteja on myös myynnissä, maksutapoina kortti, käteinen ja lasku.

Lisätietoja asiakaspalvelu@sportident.fi

 
 

Korisi on tyhjä.

 

Suosituimmat tuotteet

 
 

Uusimmat tuotteet