Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Kirjaudu sisään

 
 

Maksutavat

 
Checkout (luottokorteilla)

Toimitusehdot

Toimitamme tilaukset mahdollisimman pian, useimmiten muutamassa päivässä. Kilpailijakortit SI-10, SI-11 ja SIAC ovat varastossamme ja kulkevat vaikka yön yli pikapostissa. Muut tuotteet eivät ole varastotuotteita ja niiden toimitusaika on pisimmillään 7 päivää.

Postitus- ja käsittelykulut ovat enintään 200 g lähetykselle 4,50 eur (sis alv 24%), sitä suuremmille tilauksille 10,00 eur. Pikatoimituksen postitus- ja käsittelykulut ovat 10,00 eur (sis alv 24%). Pikalähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksella.

Myyjä on vastuussa tuotteen rikkoutumisesta tai häviämisestä siihen asti kun se on toimitettu asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen.

Voit myös noutaa tilauksesi varastoltamme Espoon Lintuvaarasta. Noudosta on sovittava etukäteen,

TAKUU
Kaikilla tuotteilla on vuoden takuu. Takuu kattaa tuotteessa ilmenneet materiaali- tai valmistusvirheet, ei tuotteen käytöstä johtuvaa rikkoutumista. Ostamasi takuutuote korjataan tai korvataan uudella kun toimitat virheellisen tuotteen myyjälle ja todistat ostoajankohdan ostolaskulla tai maksutositteella.

MAKSUTAVAT
Voit maksaa verkkopankkisi kautta tai luottokortilla. Maksutavasta ei veloiteta erillistä maksua. Käytämme verkkomaksujen välityksessä kotimaista Checkout-palvelua, joka tarjoaa käyttöösi yleisimpien pankkien verkkomaksupalvelut ja luottokortit.

Saat verkkomaksusta saman tien vahvistuksen sähköpostiisi. Jos vastaanottamasi tilaus tulee ajallaan ja on kunnossa, sinun ei tarvitse reagoida mitenkään saamiisi vahvistusviesteihin.

PALAUTUSOIKEUS

SPORTident-verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus perua kauppa 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Asiakas palauttaa tuotteen omalla kustannuksellaan.

TURVALLISUUS

SPORTident-verkkokauppa toimii kotimaisella Suomalainen verkkokauppa-alustalla. Kaupan kaikki toiminnot ovat verkkokaupan ammattilaisten hoidossa. SPORTident-verkkokaupan asiakkaan ei tarvitse rekisteröityä asiakkaaksi eikä muistaa salasanoja kaupassa asioimiseksi. Tilauksen perille toimittamiseen tarvittavat tiedot kysytään jokaisen oston yhteydessä tilauslomakkeella. Samalla asiakas voi myös ilmoittaa haluaako hän sähköpostiinsa tietoja verkkokaupan toiminnasta ja tarjouksista.

ASIAKASTIEDOTREKISTERISELOSTE

Emme luovuta asiakastietoja ulkopuolisille, ellei laki siihen velvoita. Maksujen välitykseen ja verkkokauppaohjelmiston ylläpitoon osallistuvat yhtiöt ovat ammattimaisia toimijoita ja huolehtivat tietoturvasta. Yhteystiedot tallentuvat verkkokauppajärjestelmän ammattimaisesti ylläpidetylle palvelimelle. Emme käsittele maksujen välittämiseen liittyviä tietoja, kuten tilinumeroita tai maksukorttien numeroita.

Rekisterin ylläpitäjä: Simovaara oy
Rekisteriin merkittävät tiedot:
Asiakkaan yhteystiedot asiakkaan ilmoituksen mukaan.
Rekisterin käyttö:
Asiakasrekisteriä käytetään tilausten toimittamiseen asiakkaalle sekä mahdollisten takuupalautusten selvittelyyn. Asiakkaan suostumuksella hänelle voidaan lähettää markkinointiviestejä. 
Rekisterin säilytys:
Asiakastiedot ovat tallennettuna verkkokauppajärjestelmän ylläpitämään tilaustietokantaan, joka sijaitsee ammattimaisesti ylläpidetyillä palvelimilla lukitussa tilassa.

 
 

Korisi on tyhjä.

 

Suosituimmat tuotteet

 
 

Uusimmat tuotteet