Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Kirjaudu sisään

 
 

Maksutavat

 
Checkout (luottokorteilla)

SPORTident

SPORTident-ajanottojärjestelmä on käytössä mm. suunnistuksessa, triathlonissa, seikkailu-urheilussa, hiihtolajeissa ja maastopyöräilyssä maailmanlaajuisesti. SPORTident soveltuu erityisesti silloin kun ajanottopisteitä on useita. SI-ajanottojärjestelmä on muokattavissa erilaisin yhteensopivin lisäosin hyvin monenlaisiin ajanottotehtäviin eri urheilutapahtumissa. Ajanoton tarkkuus RFID-tekniikalla on sekunnin kymmenesosien tarkkuus. Sitä tarkempaan ajanottoon SI ei sovellu. Samat kilpailijakortit ja leimasinlaitteet ovat käytettävissä kaikkien laitteiden ja toimintojen kanssa. SI-tikku on kansainvälisen urheilijan henkilökohtainen varuste.

Suomessa SI-ajanottoa käytetään eniten maastopöyräilyn MTB-enduro -lajissa, muttta myös rogaining, maastojuoksu ja suunnistustapahtumissa. Länsi-Uudenmaan Suunnistajat käyttää SPORTident ajanottoa L-U Rasteilla, he ovat laatineet myös myös selkeät käyttöohjeet SPORTidentin käytöstä. Tulospalveluohjelmistoina käytetään useimmiten joko kotimaista eResult-ohjelmaa tai virolaisen Tak-Softin ohjelmia

SPORTidentin eroja Suomessa laajalti käytettävään Emit-järjestelmään verrattuna on, että leimauksen voi tehdä mistä suunnasta tahansa ja urheilija saa aina leimauksesta varmistuksen valo- ja äänimerkillä. SPORTidentin kilpailukortit leimaavat nopeasti, jopa kuuden sadasosasekunnin aikana (60 ms). Urheilijoiden käyttämät kilpailukortit toimivat ilman sähköä (induktiolla) eikä niissä ole paristoja. Kaikki paristoja vaativat leimauslaitteet ja kellot ovat kilpailun järjestäjien vastuulla. SPORTidentin leima tallentuu sekä urheilijan kilpailijakorttiin että leimauslaitteeseen, uusimmissa kilpailukorteissa pystytään tallentamaan 128 leimausta.  Etäluettavat SPORTident Active Cardit ovat luettavissa jopa 3 m etäisyydeltä ja 40 km/h vauhdissa.

SPORTidentin etäluettava AIR+ -järjestelmä, eli Active Card -kilpailijakortti on saanut kansainvälisen suunnistusliiton IOFn hyväksynnän 2014 ja sitä käytetään laajalti kansainvälisissä suunnistustapahtumissa.  SPORTident järjestelmää käytetään erilaisissa urheilutapahtumissa ympäri maailman, tässä luettelo merkittävimmistä tapahtumista.

SPORTidentin käyttö  ja SIAC-kortin käyttö videolla

 
 

Korisi on tyhjä.

 

Suosituimmat tuotteet

 
 

Uusimmat tuotteet