Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Kirjaudu sisään

 
 

Maksutavat

 
Checkout (luottokorteilla)

SPORTident

SPORTident ajanottojärjestelmä on käytössä mm. suunnistuksessa, triathlonissa, multisportissa, hiihtolajeissa ja maastopyöräilyssä maailmanlaajuisesti. SPORTident soveltuu sekä rastipisteen kosketukseen perustuviin lajeihin (esim. suunnistus) että lähtö- ja maalilinjan ajanottoon perustuvien lajien ajanottojärjestelmäksi (juoksu, pyöräily, hiihto). SI-ajanottojärjestelmä on muokattavissa erilaisin yhteensopivin lisäosin hyvin monenlaisiin ajanottotehtäviin eri urheilutapahtumissa. Samat kilpailijakortit ovat käytettävissä kaikkien laitteiden ja toimintojen kanssa. SI-tikku on kansainvälisen urheilijan henkilökohtainen varuste.

Suomessa SI-ajanottoa käytetään Rogaining, maastopyöräily, maastojuoksu ja suunnistustapahtumissa. Länsi-Uudenmaan Suunnistajat käyttää SPORTident ajanottoa L-U Rasteilla, he ovat laatineet myös myös selkeät käyttöohjeet SPORTidentin käytöstä

SPORTidentin eroja Suomessa laajalti käytettävään Emit-järjestelmään verrattuna on, että leimauksen voi tehdä mistä suunnasta tahansa ja urheilija saa aina leimauksesta varmistuksen valo- ja äänimerkillä. SPORTidentin kilpailukortit leimaavat nopeasti, jopa kuuden sadasosasekunnin aikana (60 ms). Urheilijoiden käyttämät kilpailukortit toimivat ilman sähköä (induktiolla) eikä niissä ole paristoja. Kaikki paristoja vaativat leimauslaitteet ja kellot ovat kilpailun järjestäjien vastuulla. SPORTidentin leima tallentuu sekä urheilijan kilpailijakorttiin että leimauslaitteeseen, uusimmissa kilpailukorteissa pystytään tallentamaan 128 leimausta.  Etäluettavat SPORTident Active Cardit ovat luettavissa jopa 3 m etäisyydeltä ja 40 km/h vauhdissa.

SPORTidentin etäluettava AIR+ -järjestelmä, eli Active Card -kilpailijakortti on juuri saanut kansainvälisen suunnistusliiton IOFn hyväksynnän ja sitä voidaan käyttää kaikissa suunnistustapahtumissa. SPORTidentia tullaan käyttämään World Cup pyöräsuunnistuksessa Unkarissa toukokuussa ja srinttisuunnistuksen maailmanmestaruuskisoissa Skotlannissa elokuussa. SPORTident järjestelmää käytetään erilaisissa urheilutapahtumissa ympäri maailman, tässä luetttelo merkittävimmistä tapahtumista.

Tällä videolla SPORTident leimauksia ja tunnelmia Portugalin Sprinttiviestistä 2015 talvella

SPORTidentin käyttö videolla

 
 

Korisi on tyhjä.

 

Suosituimmat tuotteet

 
 

Uusimmat tuotteet

 
">